Rescaten un noi que s’havia precipitat en un pou de 15 metres a Riudarenes

Els Bombers de la Generalitat van salvar ahir, 5 d’octubre de 2024, un jove de 18 anys que s’havia precipitat dins un pou a Riudarenes (la Selva).

Estem a TELEGRAM. Clica aquí t.me/blanesaldia i segueix-nos

El noi, que estava totalment submergit en l’aigua, va aguantar agafat a un tub mentre els rescatadors muntaven la instal·lació necessària per remuntar-lo fins la superfície amb seguretat.

L’avís va entrar via trucada al telèfon d’emergències 112 a les 20.15 hores. El jove havia caigut en un forat proper a un allotjament rural situat en una zona boscana del municipi de Riudarenes.

Immediatament, es van activar tres dotacions de Bombers de la Generalitat dels parcs de Santa Coloma de Farners i Maçanet de la Selva i de la Regió d’Emergències de Girona (REG).

Estem a WHASTAPP. Clica en aquest enllaç per seguir-nos i activa les notificacions 

A les 20.49 hores, un dels bombers ja era dins del pou amb el jove, que estava conscient i molt nerviós. La ràpida disposició d’una petita instal·lació amb politges va permetre descendir ràpidament fins la víctima i equipar-lo amb un triangle d’evacuació per enlairar-lo amb seguretat fins la vora del pou. Allà, s’hi esperava el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que el va valorar com a ferit lleu i, per precaució, el va traslladar a l’Hospital de Santa Caterina de Girona.

Foto: Bombers de la Generalitat