La Policia Local de Lloret tanca un club cannàbic per consum no autoritzat

Inspectors d’activitats de l’Ajuntament i la Policia Local han detectat aquest passat dimecres el consum no autoritzat de cànnabis i els seus derivats en un local de Lloret, situat en el Carrer Venècia 51.

Estamos en TELEGRAM. Clica aquí y síguenos:  t.me/blanesaldia

L’associació responsable de l’activitat, de recent creació, només tenia llicència, en format de Règim de Comunicació, per dur a terme tasques d’informació i promoció del cànnabis.

En cap cas podien tenir, consumir, intercanviar o vendre aquest tipus de substàncies, en un local que no reunia les condicions de seguretat per desenvolupar activitats com les que es realitzaven, sense sistemes d’extinció d’incendis, extracció de fums per evitar immissió d’olors, condicions d’aïllament acústic, etc. Davant d’aquesta situació, s’ha tancat preventivament el local.

L’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha explicat que «l’associació en qüestió no complia amb els usos de la llicència municipal i la seva activitat suposava un risc d’incendi i de seguretat per a les persones».

Tot es va iniciar quan els Inspectors d’activitats van dur a terme un control en aquest club cannàbic i van comprovar que no s’hi duien a terme activitats d’informació ni de promoció, a més van ser retinguts en un vestíbul sense poder accedir on es duia a terme l’activitat, ni sortir al carrer.

Davant d’això, els inspectors van alertar a la Policia Local. Els agents policials han accedit a l’interior de l’edifici i, en el moment de demanar informació a la representant legal, aquesta ha marxat corrents.

Estamos en WHASTAPP. Clica en este enlace y activa las notificaciones 

Una vegada en l’interior, s’han denunciat tres persones, per tinença de substàncies estupefaents, i se n’han identificat sis més. Tots els usuaris que es trobaven a l’interior del local són majors d’edat, de nacionalitat italiana, sense cap vinculació a Lloret de Mar ni al país.

El cas es troba ara en la via administrativa i la setmana que ve es preveu que es pugui prendre declaració als titulars de l’activitat amb relació als incompliments detectats, que van des de no facilitar la labor inspectora i no adequar l’activitat a la llicència sol·licitada, sense descartar altres infraccions administratives o penals que arran de l’expedient administratiu obert es determinin.