Detenen a Blanes els dos ocupants d’un cotxe on duien 36,90 Kg de marihuana

Els agents van interceptar el vehicle quan circulava pel centre de la ciutat. Posteriorment, el jutge va ordenar l’ingrés a presó dels dos detinguts.

Estem a WHASTAPP. Clica en aquest enllaç per seguir-nos i activa les notificacions 

Efectius de la Policia Local de Blanes van detenir a finals del mes passat els dos ocupants d’un vehicle que transportava 36’90 kg de marihuana, procedint també al decomís de la mercaderia.

Els fets van tenir lloc a quarts d’una del migdia del 28 d’agost, quan els agents estaven patrullant al centre de la ciutat, més concretament, a la Rambla Joaquim Ruyra.

El vehicle va aixecar les sospites de la patrulla de trànsit, comprovant que estava donat de baixa. Quan els dos ocupants van veure als policies van intentar esquivar-los, i va ser llavors quan els van donar l’alto, procedint a l’escorcoll del turisme. Al seu interior destacava la presència de diverses caixes distribuïdes als seients del darrera, així com al maleter.

En total hi havia cinc caixes, i quan els agents van preguntar als dos ocupants del vehicle què hi portaven, els van contestar que tan sols hi duien roba per vendre a ‘Walapop’. Els policies els van demanar si, ja que només portaven roba, no tindrien cap inconvenient en obrir-los les caixes per poder veure’n l’interior.

Estem a TELEGRAM. Clica aquí t.me/blanesaldia i segueix-nos

Va ser llavors quan els agents van comprovar que a l’interior de les caixes hi havia paquets precintats plens de cabdells que, posteriorment, van verificar que es tractava de marihuana. Immediatament, van procedir a la detenció dels dos ocupants del vehicle. Els dos detinguts són estrangers i, després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar el seu ingrés a presó.

Els paquets amb la marihuana es van traslladar a la Prefectura de la Policia Local de Blanes per fer-ne el pesatge, comprovant que tenien un pes total de 36’90 kg. Val a dir que l’empaquetament era molt elaborat. A cadascuna de les cinc caixes hi havia una bossa envasa al buit per evitar olors, embolcallada amb diferents capes de bossa i plàstics, dins de caixes de cartró embolicades amb paper d’embalatge.