El Port de Blanes s’omple de gent per conèixer la seva història i degustar productes del mar

Ahir a la tarda es va celebrar al Port de Blanes la inauguració d’un conjunt de 22 murals que mostren la història del Port i l’activitat actual que es desenvolupa a la infraestructura, que té un gran pes a l’economia de la ciutat.

Estem a TELEGRAM. Clica aquí t.me/blanesaldia i segueix-nos

Com a dada curiosa, cal indicar que la tanca en què s’han col·locat els murals està feta amb plàstics reciclats que havien recollit els pescadors quan pescaven mar endins.

Minuts després d’aquesta foto l’espai es va omplir de gent

El segon motiu de la trobada consistia en degustar a preus raonables les elaboracions de 10 negocis locals on els productes del mar han estat el centre de les elaboracions gastronòmiques.

Degustació de productes del mar

L’alcalde Jordi Hernández, acompanyat de regidors i Ferran Martínez, davant d’un dels 22 murals de l’exposicio permanent sobre el Port de Blanes

I per amenitzar la jornada, el grup de cant del Casal Benet Ribas ha interpretat diverses havaneres i cançons de taverna.

Estem a WHASTAPP. Clica en aquest enllaç per seguir-nos i activa les notificacions 

El president de la Confraria de Pescadors, Ferran Martínez, va dirigir unes paraules als assistents

Gruo de cant del Casal Benet Ribas

La jornada, que es va prolongar fins les 22 hores de la nit, ha estat un èxit rotund ja que hi han assistit centenars de persones, produint-se un flux de visitants que rellevaven altres que ja havien estat al recinte, que en alguns moments es va quedar petit, ja que l’activitat es va desenvolupar al dic del Port, al costat de la llotja de la Confraria de Pescadors de Blanes.