La regidora de Lloret Lara Torres, nova directora general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques

El Govern de la Generalitat ha aprovat avui diversos nomenaments i avança en la configuració de la seva estructura organitzativa, la qual serà fonamental per desplegar les polítiques previstes en els pròxims anys. Un d’ells és el nomenament de Lara Torres Lledó, com a directora general de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques.

Estamos en TELEGRAM. Clica aquí y síguenos:  t.me/blanesaldia

Nascuda a Sant Martí Sarroca l’any 1986, té estudis de Dret per la Universitat de Barcelona i un curs d’especialització en Administració Pública Local a la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’actualitat és consellera al Consell Comarcal de la Selva i regidora a l’Ajuntament de Lloret de Mar, on exerceix les tasques de portaveu del Grup Municipal Sumem Lloret, que està a l’oposició.

Del 2019 al 2023 va ser segona tinenta d’alcalde del consistori selvatà i regidora delegada d’Hisenda, Participació Ciutadana i Comerç. Prèviament. Entre el 2011 i el 2015 va ser regidora a l’Ajuntament de Blanes amb delegacions de Promoció de la Ciutat, Serveis Jurídics, Oficina Atenció al Ciutadà, Cultura i Festes.

També ha treballat com a empleada en una entitat bancària durant deu anys i, des del 2015, treballa a la Diputació de Barcelona, on en aquests moments està en Serveis Especials per exercir les seves tasques de regidora.

Estamos en WHASTAPP. Clica en este enlace y activa las notificaciones 

Segon informa Nova Ràdio Lloret, Torres renunciarà al càrrec de consellera comarcal, però mantindrà el de regidora a Lloret. L’emissora municipal de Loret informa que l’alcalde, Adrià Lamelas, treballa per incorporar les dues regidores de Sumen Lloret a l’equip de govern, que actualment està en minoria amb 9 regidors, després que recentment hagin sortit del govern local els quatre regidors de Junts per LLoret.

Foto: Instagram de Sumen Lloret