El president Salvador Illa visita Blanes i tracta amb l’alcalde Jordi Hernández diversos temes

El president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, va ser a Blanes la tarda d’aquest passat divendres, en la que ha estat la seva primera visita oficial a la comarca de la Selva des que ha assolit aquest càrrec.

Estem a WHASTAPP. Clica en aquest enllaç per seguir-nos i activa les notificacions 

El cap de l’Executiu va ser rebut a la seva arribada per l’alcalde de la ciutat, Jordi Hernández, qui el va acompanyar fins a la Sala de Plens Maria Dolors Oms, on els esperaven els regidors i regidores de l’Ajuntament.

Després de les salutacions de rigor, el president va signar el Llibre d’Honor del consistori blanenc tot comentant l’anècdota que tot just fa poc més d’un any que Salvador Illa ja va ser convidat a firmar-lo, en aquella ocasió com a cap de l’oposició de Catalunya. Tot seguit, Jordi Hernández va obsequiar el convidat d’honor amb una reproducció en pedra de l’escut oficial de l’Ajuntament de Blanes.

El president i l’alcalde tracten diversos temes d’interès

La visita del president de la Generalitat va continuar amb una trobada amb l’alcalde de Blanes al Despatx d’Alcaldia, on el batlle blanenc va comentar-li diverses qüestions d’interès. Entre elles, la saturació que es pateix a les urgències, un dels principals motius de preocupació. En aquest sentit, va proposar-li com a possibles solucions la reobertura d’aquest servei en algun dels dos ambulatoris, o bé ampliar les que actualment hi ha a l’Hospital Comarcal.

L’alcalde també va exposar-li al cap de l’Executiu diverses qüestions relacionades amb el transport públic i de comunicació per carretera, continuar amb el projecte encetat fa uns anys d’obrir el Camí de Ronda en direcció a Lloret de Mar, o bé la creació d’un parc fluvial al Delta de la Tordera. Per últim, però no menys important, Jordi Hernández va destacar la necessitat de poder impulsar la creació de més habitatges socials per a joves i gent gran amb el suport del govern català.

Estem a TELEGRAM. Clica aquí t.me/blanesaldia i segueix-nos

Finalment, un cop acabada la trobada, l’alcalde de Blanes va acompanyar al president de la Generalitat per fer una passejada per la ciutat, saludant diverses persones que s’hi van atansar per saludar-los. El recorregut va acabar a prop de l’indrets més emblemàtic de la ciutat, la roca de Sa Palomera.

Fotos: Arnau Carbonell / Equip Comunicació Presidència Generalitat