Ahir es va celebrar a la platja de Sa Palomera la Missa de l’Alba

Els sacerdots, al inici de la Missa de l’Alba / Foto: Juan Laguna

Ahir diumenge unes dues-centes persones, hem iniciat el curs  com sempre al peus de Sa Palomera, potser el lloc més emblemàtic de Blanes, i ho hem fet amb la Missa de l’Alba.

La Celebració ha estat presidida pels mossens, Enric Roure, Carles Mundes, Emili Guerrero, Josep Perich i el Pare Funes.

El lema de missa d’enguany ha estat «Estimar a fons perdut» / Foto: Juan Laguna

Aquest any el lema que ens aglutinava era «Estimar a fons perdut». En uns moments on moltes coses es mouen pels interessos personals cal saber parar-se i reflexionar sobre quins són les nostre motivacions per fer les coses, i perquè moltes vegades pengem etiquetes als demès dient «No es pas dels nostres».

La Homilia ha estat a càrrec de cinc testimonis procedents d’aquells que diem «No són pas dels nostres».

Han participat cinc persones representants de diferents entitats blanenques: Associació Lluita Contra el Càncer, L’Església Evangèlica Baptista, L’Associació d’Amics d’Ardales, el Quedem  i Acció Cultural Es Viver.

Han donat diferents testimoniatges del seu compromís vers la societat, i hem pogut veure que són més les coses que ens uneixen que no pas aquelles que ens separen, i que hi ha més ponts que ens uneixen.

La missa ha estat presidida per una imatge de la Mare de Déu del Vilar / Foto: Juan Laguna

Aquest Missa ha estat presidida per una imatge de la Verge del Vilar, ja que aquest any hem celebrat el Mil·lenari de la Mare de Déu del Vilar.

Després de finalitzar La Missa hem pogut gaudir de la tradicional xocolatada.

Text: Montserrat Moraleda

Foto: Juan Laguna